08 717 23 17
info@executive-tours.se

Om ossSedan 2015 utvecklar Enjoy Travel ett nytt koncept; Executive Tours.

Vårt mål är att skräddarsy kunskaps- och inspirationsresor för företag och organisationer, föreningar, grupper och privatpersoner. Oavsett inom vilken bransch eller område ni söker inspiration, kommer vi att ta er lite längre än de vanligaste resmålen och konferensresorna, och ge dig och övriga deltagare både stora upplevelser, inspiration och relevanta kunskaper.

Vi har lång erfarenhet från näringsliv, journalistik och kulturliv. Vi tar fram idéer och skräddarsyr program efter era behov och önskemål och de kan självklart också göras avdragsgilla i enlighet med SKVs regler.

 Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och portfölj av resmål. Vi är designers av resor som uppfyller höga mål och förväntningar. Vi vinnlägger oss om att samarbeta med kompetenta lokala partners som är experter inom sina områden och kan göra bra lokala arrangemang, men också ordna spännande studiebesök.

 Kultur, världsarv, natur, studiebesök, företag, innovationer, hälsa och mat – vi skräddarsyr er resa efter era önskemål.