08 717 23 17
info@executive-tours.se

Iran

Sunset over ancient city of Yazd, Iran

En av världens äldsta civilisationer. En miljö som tagen ur Tusen och en Natt.En av världens äldsta civilisationer öppnar sig nu igen för omvärlden efter åren med hårda sanktioner. Nu står privatpersoner och företag från hela världen i kö för att åter besöka landet och göra affärer. Företagen lockas av den stora marknaden, 82 miljoner invånare och en välutbildad befolkning. Många svenska och internationella exportföretag ökar nu sin aktivitet här. Som turist kan du upptäcka ett av världens äldsta och vackraste kulturarv.

 Att komma till Iran är som att komma till en berättelse ur Tusen och en natt. Här finns höga berg och blånande bergskedjor, vulkaner, “riktig” öken med oasbyar och ökenstäder, moskéer och hisnande vacker arkitektur. Den persiska gästfriheten är välkomnande och berömd. Juvelen i kronan brukar Esfahan, en av världens äldsta städer kallas, och Persepolis räknas som landets främsta världsarv.

 Landets yta består till 70 procent av bergskedjor och det finns skidorter med bra standard, för den som också vill passa på att prova utförsåkning i en annorlunda miljö.

Tehran
29°
few clouds
humidity: 18%
wind: 4m/s ESE
H 29 • L 29
28°
Tue
29°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

HotellförslagEspinas hotel

Espinas Hotel

Escan

Escan Hotel

Niloo hotel

Niloo Hotel

Reseförslag