08 717 23 17
info@executive-tours.se

Indien

Tian Zhan 

Resan går till Indien, närmare bestämt till vackra New Delhi, Taj Mahal i Agra, Jaipur och intensiva affärsstaden Mumbai samt eventuellt också till industri- och universitetsstaden Pune. Vi kan komponera en fokuserad studieresa med både indiska och svenska intressanta företags- och studiebesök, eller en kombination av studieresa och tid över för att också njuta av allt det fantastiska Indien har att erbjuda i form av kultur, historia, hälsa och fantastiska sevärdheter.

Vi besöker till exempel de viktiga sevärdheterna i Delhi och dricker te på det historiska hotellet Imperial, tar ett morgontåg till Agra och låter oss intagas av undersköna Taj Mahal i skymningen. Med bil eller buss till den rosa staden Jaipur upplever vi verkligen Indien, idisslande kor och människor överallt. Det är som om vore bilfönstret en bioduk. En dag rider vi på elefanter upp till Palace Fortress i Amber.

Vi besöker  Mumbai-börsen, en av världens största aktiebörser och gör också ett besök på en bank, vilket ger oss en god överblick över regionens utveckling, tillväxt och framtid. Det finns många storföretag i Mumbai-området att besöka och även i Pune, en vacker  industri- och universitetsstad där flera svenska företag har verksamhet. 

Mumbai
26°
haze
humidity: 65%
wind: 2m/s ENE
H 26 • L 26
27°
Mon
28°
Tue
29°
Wed
28°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

Hotellförslagladda ned (1)

Taj Mahal Palace, Mumbai. Ett landmark vid India Gate

 

Oberoi Amarvilas

Oberoi Amarvilas, med utsikt över Taj Mahal

 

Trident Jaipur

Trident, Jaipur. Ett fantastiskt palats

 

Imperial

Imperial Hotel, Delhi känt från världshistorien

 

Reseförslag6306433_192_z

Resa i personlig utveckling för kvinnor

 inbjudan 2017