08 717 23 17
info@executive-tours.se

Vår dröm: ovanligt intressanta resor

March 8, 2016 Postat i: Uncategorized

Ända sedan vi arbetade som ekonomijournalister och chefer inom mediabranschen på 80-talet i Sverige har vi drömt om att kunna erbjuda en bredare målgrupp den typen av utforskande studieresor som vi kunde göra i kraft av våra yrken. Vi reste som exempel till entreprenörernas Silicon Valley, det japanska miraklet, it-företagen i Indien och fabrikerna i Kina och besökte företag, journalister, entreprenörer, finansfolk och regeringstjänstemän. Minnen och kunskaper för livet.

I dag lever vi vår dröm och arbetar med att skräddarsy kunskaps- och inspirationsresor för företag, organisationer och privatpersoner efter önskemål och behov. Oavsett bransch eller intresseområde vill vi ge dig och övriga deltagare både stora upplevelser, inspiration och relevanta kunskaper. Vi samarbetar förstås med kompetenta lokala partners som är experter inom sina områden och som kan ordna de bästa arrangemangen på plats, som hotell, mat och nöjen, men också ordna spännande studiebesök.

Vi har några spännande alternativ för alla nyfikna:

Låt Berlin öppna dina sinnen i vår

 

aerial photo berlin skyline

Följ med oss till Berlin i maj. Vi har skräddarsytt ett program som passar lika bra för dig som är nyfiken privatperson och för dig som har din organisations utveckling i tankarna. Bli inspirerad, upptäck nya affärsmöjligheter och njut av en stad som har allt! Berlin är en av världens trendigaste och mest innovativa städer. Unga kreativa talanger, start-ups, forskare och konstnärer samlas här för att dra nytta av den dynamiska miljön. Vandra i fotspåren efter Weissensee med vår ciceron Ira, född och uppvuxen i öst,  som berättar med värme och humor om livet i forna Östberlin. Upptäck konst och kultur och njut av det coola krog- och nöjeslivet.

(Aktiviteter och studiebesök kan anpassas efter deltagarnas önskemål.) Sista anmälningsdag: 25 april.

Berlin 26-29 maj 2016

 

Gör en ovanligt intressant resa i höst

 

etiopisk folk

Följ med oss till Etiopien i oktober. Utforska landet som är mänsklighetens vagga och varifrån de första människorna utvandrade och spred sig över jorden, och som i dag har en stark ekonomisk utveckling. Fascineras av några av de allra första världsarven och håll i gång på reggae-klubb i snabbväxande, moderna huvudstaden Addis Abeba. Besök företag och hälsa på hos landets utrikesdepartement. Etiopiens honorärkonsul i Sverige är vår värd i Addis Abeba. Missa inte detta tillfälle!

(Det går att välja att resa enbart till Addis respektive enbart till norra Etiopien.)

Etiopien 1-9 oktober 2016

 

Spela så mycket golf du vill!

 

Ile aux Cerf golf2

Golf är en utmanande precisionssport, men kan också vara en mental avslappning från ett krävande arbete, då totalt fokus krävs för ett lyckat spel.

Bo en vecka på femstjärniga hotellet Constance Belle Mare Plage med halvpension på vackra Mauritius och spela så mycket golf du vill. Green fee alla dagar på hotellets båda mästerskapsbanor; Legend och Links, ingår i hotellpriset. Och det finns fler golfbanor på Mauritius, om du mot förmodan skulle tröttna på hotellets. Till exempel golfbanan Ile aux Cerfs som du kan läsa om nedan. Efter golfen kan du njuta av de fem poolerna, de långa vita stränderna, massor av olika vattensporter och kulinariska höjdpunkter på någon av hotellets fem restauranger.

Mauritius 21-31 oktober 2016 

Constance Belle Mare Plage

Ile Aux Cerfs golf

Vi ser fram emot att ses!

Mariann och Anna Karin